Patru persoane, dintre care 3 minori, salvate de la înec la Valea Morilor: au căzut în apa lacului 
Full Article 2 minutes read

Patru persoane, dintre care 3 minori, salvate de la înec la Valea Morilor: au căzut în apa lacului 

Patru persoane au fost salvate de la înec, pe 1 mai, în parcul Valea Morilor. De ajutorul salvamarilor au avut nevoie doi minori, care au căzut în apa bazinului acvatic. Într-un alt caz, o femeie în vârstă de 33 ani și fetița acesteia de 8 ani au alunecat de pe dig în apa lacului. Toate persoanele au fost salvate și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că în după amiaza zilei de 1 mai, salvamarii Stației de salvare din parcul Valea Morilor au avut misiunea de a salva de la înec 4 persoane.

Un caz a fost înregistrat în jurul orei 13:40. Doi minori în vârstă de 10 și 12 ani, jucându-se pe malul lacului, din imprudență au căzut în apa bazinului acvatic. Aceștia au fost observați de salvatorii stație de salvare, care au intervenit de urgență și au scos copiii la mal vii și nevătămați. În urma incidentului, minorii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un alt caz a fost recepționat către ora 17:50. Încă două persoane, o femeie în vârstă de 33 ani și fetița acesteia de 8 ani, au fost salvate de la înec de salvamari.

Potrivit informațiilor Inspectoratului, mama și copilul acesteia în timp ce se plimbau, din imprudență, au alunecat de pe dig în apa lacului. La fața locului, au intervenit salvamarii, care au scos vii și nevătămate persoanele într-un loc sigur. De îngrijiri medicale, acestea nu au avut nevoie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: