PDM face dezvăluiri din „opoziție”: „În fiecare luni ne întâlnim cu Dodon, Chicu și Grecianîi”. Ce răspunde Dodon
Full Article 2 minutes read

PDM face dezvăluiri din „opoziție”: „În fiecare luni ne întâlnim cu Dodon, Chicu și Grecianîi”. Ce răspunde Dodon

Reprezentanții Partidului Democrat din Moldova (PDM) se întâlnesc în fiecare zi de luni cu premierul Ion Chicu, președinta parlamentului, Zinaida Grecianîi și cu președintele Igor Dodon. Declarația a fost făcută de președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, în cadrul unei emisiuni la TVC 21. 

„În fiecare zi de luni de întâlnim cu prim-ministrul, președintele și speakerul parlamentului și discutăm acele subiecte care ne preocupă”, a menționat Diacov.

Președintele de onoare al PDM a precizat că la întâlniri participă atât el, cât și Pavel Filip și Alexandru Jizdan.

Totodată, Dumitru Diacov a accentuat că formațiunea pe care o reprezintă este în opoziție și că nu toate lucrurile se fac „la vedere”.

„Luni, când ne întâlnim, prezentăm instituțiilor lucrurile care ne nemulțumesc. Ne-am obișnuit ca tot ceea ce facem să fie făcut public. Nu este corect. Sunt subiecte dificile care trebuie discutate o dată, de două ori, iar dacă nu se rezolvă, abia atunci trebuie să ieși și să vorbești despre asta”.

Întrebat de jurnaliști dacă este adevărat, președintele Igor Dodon a declarat că reprezentanții PDM nu participă niciodată la ședintele matinale, însă „seara, câteodată, ne vedem”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: