PDM și-a desemnat candidatul pentru alegerile parlamentare noi în circumscripția Hâncești
Full Article 2 minutes read

PDM și-a desemnat candidatul pentru alegerile parlamentare noi în circumscripția Hâncești

Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția numărul 38, Hâncești, este Ion Mereuță, fostul șef al Oficiului teritorial Hâncești al Cancelariei de Stat, eliberat din funcție în septembrie 2019. Anunțul a fost făcut, marți, 21 ianuarie, de președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8. 

Dumitru Diacov a precizat că Mereuță a fost desemnat de organizația teritorială a partidului din Hâncești.

„Pe parcurs au fost trei sau patru candidaturi și încet-încet, cu argumente, au rămas la o singură candidatură. Și cei din Chișinău nu cred că ar fi corect să intervină. Noi am mers pe această linie. I-am ascultat pe cei din teritoriu. Dl Filip a fost de câteva ori acolo. Lumea îl știe pe Mereuță, a cutreierat toate localitățile și are șanse reale”, a spus Diacov.

Precizăm că până în prezent, și-au anunțat în mod oficial candidații pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie: Partidul Unității Naționale (PUN) – Vlad Țurcanu, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) – Olesea Stamate, Platforma Demnitate și Adevăr (PDA) – Mihai Druță și Partidul ȘOR – Vitalie Balinschi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: