Pe 15 noiembrie, unele secții de votare din Italia și Germania se vor afla pe alte adrese decât în primul tur
Full Article 1 minutes read

Pe 15 noiembrie, unele secții de votare din Italia și Germania se vor afla pe alte adrese decât în primul tur

Ambasadele Moldovei din Italia și Germania au anunțat pe 9 noiembrie despre schimbarea adreselor secțiilor de votare din unele orașe. Ambasadele au actualizat lista adreselor pentru cetățenii moldoveni care se vor afla în aceste țări în ziua alegerilor din 15 noiembrie și vor să voteze.

Astfel, potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Italia, în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, secțiile de votare din Milano, Bologna, Parma și Verona vor fi deschise în alte locuri decât în primul tur. Ambasada a menționat că acest lucru este necesar „pentru a respecta exigențele sanitare și pentru a optimiza procesul electoral”.

Ambasada Moldovei în Germania a menționat că în primul tur al alegerilor, un număr neașteptat de mare de cetățeni au venit la secțiile de votare deschise în țară, dorind să voteze. Pentru a face față unui posibil flux de alegători în turul al doilea, ambasada a decis să mărească numărul de cabine la secțiile de votare și chiar să mute unele în sedii mai mari. Astfel, adresele secțiilor din Frankfurt de Main și München s-au schimbat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: