Pedeapsa pe care a primit-o un bărbat din nordul Moldovei, care a violat două minore timp de o săptămână. Acesta a reușit să fugă
Full Article 2 minutes read

Pedeapsa pe care a primit-o un bărbat din nordul Moldovei, care a violat două minore timp de o săptămână. Acesta a reușit să fugă

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat la 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol asupra a 2 minore. Actualmente bărbatul se ascunde de organul de urmărire penală și este dat în căutare.

Potrivit procurorilor, pe 9 ianuarie 2019, inculpatul aflându-se în locuința sa, situată într-o localitate din nordul țării, a abuzat sexual victima minoră, care se afla în vizită la acesta. Prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voința din cauza vârstei fragede şi a stării de ebrietate, bărbatul a întreținut un raport sexual cu minora.

Același bărbat, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie 2019, în aceleași circumstanțe, a violat o altă minoră.

Astfel, conform sentinței emise, pe 26 ianuarie 2023, bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semi-închis.

Inculpatul a fost condamnat în lipsă, pentru că actualmente se ascunde de organul de urmărire penală, fiind dat în căutare. Termenul executării pedepsei urmează să fie calculat din momentul reținerii acestuia.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: