Pedeapsa pe care a primit-o un moldovean din nordul țării, care și-a violat timp de 3 ani fiica minoră
Full Article 50 second read

Pedeapsa pe care a primit-o un moldovean din nordul țării, care și-a violat timp de 3 ani fiica minoră

Un bărbat din nordul țării a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru viol și acțiuni violente cu caracter sexual față de propria sa fiică, minoră.

Individul a fost recunoscut vinovat de viol și acțiuni violente cu caracter sexual săvârșite în privința unei persoane care nu a atins vârsta de 14 ani. Acesta își va executa pedeapsa într-un penitenciar de tip închis.

Potrivit învinuirii înaintate de către acuzatorii de stat, inculpatul, în perioada anilor 2017-2020, locuind împreună cu soția și fiica lor minoră profitând de momentul când soția nu era acasă, prin constrângere fizică și psihică, a violat fetița.

În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.

Acesta a pledat nevinovat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: