Pedeapsa primită de un bărbat care și-a molestat sexual fiica vitregă timp de trei ani. Procurorii o consideră prea blândă
Full Article 1 minutes read

Pedeapsa primită de un bărbat care și-a molestat sexual fiica vitregă timp de trei ani. Procurorii o consideră prea blândă

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru acțiuni perverse săvârșite față de o minoră cu vârsta mai mică de 16 ani. Hotărârea a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, care au dispus ca executarea pedepsei cu închisoarea să fie condiționată pe un termen de probă de 4 ani, cu aplicarea pedepsei de muncă neremunerată în folosul comunității pe un termen de 100 de ore. Procuratura va contesta decizia.

Bărbatul este învinuit de procurori că, între lunile aprilie 2019 – iulie 2022, a molestat copila, care era fiica sa vitregă. Acțiunile au avut loc chiar în casa în care locuiau. Inculpatul și-a recunoscut vinovăția.

Judecătorii au stabilit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, condiționată pe un termen de probă de 4 ani. De asemenea, acesta este obligat să nu-şi schimbe domiciliul fără consimțământul organului competent și să achite părții vătămate suma de 100 000 lei cu titlu de prejudiciu moral.

Procurorii consideră că pedeapsa este prea blândă și au anunțat că o vor contesta.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: