Pentru prima oară de la începutul războiului, Vladimir Zelenski a părăsit Ucraina
Full Article 1 minutes read

Pentru prima oară de la începutul războiului, Vladimir Zelenski a părăsit Ucraina

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski se află la Washington, SUA. Este prima vizită oficială a liderului de la Kiev, de la începutul războiului declanșat de Rusia.

Informația despre vizita lui Zelenski în SUA a fost publicată inițial de presa americană, pe surse. Ulterior, Casa Albă a confirmat informația și a precizat că președintele Ucrainei va ține un discurs în fața Congresului SUA și se va întâlni cu președintele american Joe Biden.

Ulterior, Zelenski a publicat un mesaj pe Twitter prin care anunță că se află în SUA.

Pentru prima oară de la începutul războiului, Vladimir Zelenski a părăsit Ucraina

Twitter

„Am plecat în SUA pentru a întări rezistența și capacitatea de apărare a Ucrainei. Cu Joe Biden vom discuta în special despre colaborarea Ucraina-SUA. De asemenea, voi avea un discurs în Congres și voi participa la întâlniri bilaterale”, a scris Zelenski.

Este prima vizită oficială a lui Vladimir Zelenski în străinătate de la începutul invaziei Rusiei, pe 24 februarie 2022.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: