Pentru prima oară de la începutul războiului, Vladimir Zelenski a părăsit Ucraina
Full Article 1 minutes read

Pentru prima oară de la începutul războiului, Vladimir Zelenski a părăsit Ucraina

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski se află la Washington, SUA. Este prima vizită oficială a liderului de la Kiev, de la începutul războiului declanșat de Rusia.

Informația despre vizita lui Zelenski în SUA a fost publicată inițial de presa americană, pe surse. Ulterior, Casa Albă a confirmat informația și a precizat că președintele Ucrainei va ține un discurs în fața Congresului SUA și se va întâlni cu președintele american Joe Biden.

Ulterior, Zelenski a publicat un mesaj pe Twitter prin care anunță că se află în SUA.

Pentru prima oară de la începutul războiului, Vladimir Zelenski a părăsit Ucraina

Twitter

„Am plecat în SUA pentru a întări rezistența și capacitatea de apărare a Ucrainei. Cu Joe Biden vom discuta în special despre colaborarea Ucraina-SUA. De asemenea, voi avea un discurs în Congres și voi participa la întâlniri bilaterale”, a scris Zelenski.

Este prima vizită oficială a lui Vladimir Zelenski în străinătate de la începutul invaziei Rusiei, pe 24 februarie 2022.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: