Persoane necunoscute, în incinta administrației Calea Ferată din Moldova. Tofilat a sesizat oamenii legii
Full Article 50 second read

Persoane necunoscute, în incinta administrației Calea Ferată din Moldova. Tofilat a sesizat oamenii legii

În noaptea de 3 spre 4 noiembrie, mai multe persoane au pătruns în incinta Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”. Șeful Întreprinderii Oleg Tofilat spune că deocamdată cu cunoaște numărul exact al celor care au intrat pe teritoriu. „Nu am claritate nici cu ce s-au ocupat la noi”, a precizat Tofilat. 

„În noaptea de ieri un ins – sau câțiva – au pătruns în incinta administrației CFM, deconectând sistemele de securitate rudimentare de care dispunem. La moment nu am claritate nici cât timp au petrecut, nici cu ce s-au ocupat la noi”, comunică Tofilat, pe Facebook.

Tot el declară că s-a adresat organelor competente cu privire la caz. „Vom întreprinde toate măsurile necesare pe intern pentru a consolida securitatea unicului operator de transport feroviar din Moldova”, susține șeful Întreprinderii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: