Persoanele juridice pot deschide online depozite la Victoriabank, prin platforma VB24 Business
Full Article 2 minutes read

Persoanele juridice pot deschide online depozite la Victoriabank, prin platforma VB24 Business

Persoanele juridice care au conturi la Victoriabank și acces la platforma VB24 Business au acum posibilitatea de a constitui depozite și de a le gestiona online.

Prin platforma VB24 Business, persoanele juridice pot:

  • să constituie un depozit în condiții standard;
  • să alimenteze contul de depozit;
  • să facă retrageri din contul de depozit;
  • să închidă un contract de depozit;
  • să vadă lista contractelor de depozit;
  • să obțină extrasul la contractul de depozit.

„Clienții noștri primesc în continuare vești bune. După ce, în luna septembrie a anului trecut, Victoriabank le-a oferit tuturor persoanelor fizice posibilitatea de a-și deschide online un depozit prin platforma VB24, acum a venit rândul persoanelor juridice să beneficieze de acest serviciu extrem de binevenit în condiții de pandemie. Astfel, reprezentanții persoanelor juridice sunt scutiți de un drum la bancă, având parte de servicii rapide și de calitate, deoarece, se știe, suntem #CuPoftăDeDigitalBanking”, a declarat vicepreședintele Victoriabank, Ionela Maloș.

Amintim că, din 23 septembrie 2020, persoanele fizice care dețin carduri Victoriabank și folosesc serviciile de online banking beneficiază de noi posibilități în platforma VB24 (VB24 Mobile, VB24 Web), precum:

  • deschiderea depozitelor;
  • alimentarea/retragerea parțială a banilor din contul de depozit;
  • deschiderea conturilor curente;
  • vizualizarea cursului valutar la operațiunea de schimb valutar.

Menționăm că depozitele bancare constituite prin intermediul serviciilor VB24, sub forma unui document electronic, sunt protejate prin schema de garantare oferită de Legea 575/ 26.12.2003 privind garantarea depozitelor în sistemul bancar.

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 plățile cu Garmin Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa în ceea ce privește securitatea plăților digitale.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: