Facem curățenie în 50 de localități din Moldova. Cum puteți participa?
Full Article 50 second read

Facem curățenie în 50 de localități din Moldova. Cum puteți participa?

Republica Moldova va marca, în acest an, pe data de 17 septembrie, Ziua Mondială a Curățeniei. Potrivit Ministerului Mediului, lucrări de salubrizare se vor organiza în peste 50 de localități din toată țara. Pentru a facilita procesul, ministerul de resort a lansat o hartă.

Într-o notă informativă emisă, Ministerul Mediului îndeamnă cetățenii țării care vor să se alăture acțiunilor de salubrizare să acceseze harta lansată în acest sens. Aici, puteți afla care sunt locațiile și datele de contact ale coordonatorilor.

Campania națională este organizată de Ministerul Mediului în cadrul proiectului „Uniunea Europeană pentru Mediu – Economie Verde” și AO Centrul Național de Mediu, cu implicarea și participarea unui număr mare de parteneri de dezvoltare, asociații obștești și al sectorului academic.

„Alătură-te și tu! Hai cu noi la curățenie!” – este îndemnul Ministerului Mediului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: