Peste 6000 de clienți ai Moldindconbank au câștigat până la 10 000 lei cashback pentru achitări cu Google Pay
Full Article 2 minutes read

Peste 6000 de clienți ai Moldindconbank au câștigat până la 10 000 lei cashback pentru achitări cu Google Pay

Tehnologiile moderne de plăți înseamnă comoditate, siguranță și premii solide de la Moldindconbank! Șase clienți s-au bucurat deja de cashback în sumă de 10 000 de lei fiecare, direct pe cardurile lor, pentru că și-au adăugat cardurile Moldindconbank în aplicația Google Wallet TM de pe dispozitivele lor Android și au efectuat cel puțin o tranzacție.

Încă 6 000 de deținători ai cardurilor Moldindconbank au primit câte 100 de lei. Premiile au fost oferite în cadrul promoției ”Câștigă cu Google Pay™ și Moldindconbank!”

„M-am bucurat foarte tare când am descoperit că Google Pay vine în Moldova. Am adăugat cardul Moldindconbank în aplicație și am început să o utilizez. M-am bucurat mult când am aflat că am câștigat 10 000 de lei. Mulțumesc foarte mult că Moldindconbank, în sfârșit, a adus Google Pay în Moldova. Este extrem de confortabil de utilizat. Ai instalat aplicația în telefon, ai adăugat cardul și dacă ai uitat portmoneul acasă, dar ai nevoie să achiți ceva – e foarte ușor”, spune emoționată câștigătoarea etapei a patra, Diana Luchianciuc.

Același mesaj îl au și ceilalți clienți norocoși – e foarte comod, mai ales că folosirea cardurilor Moldindconbank prin intermediul Google Pay le-a adus premii consistente.

Promoția ”Câștigă cu Google Pay™ și Moldindconbank!” s-a desfășurat în perioada 23 august – 30 septembrie 2022. Iată câștigătorii principali, aleși prin tragere la sorți:

Etapa 1

Dumitru Ursu

Etapa 2

Serghei Nemțan

Etapa 3

Alexandr Didur

Etapa 4

Diana Luchianciuc

Etapa 5

Anna Russu

Etapa 6

Ecaterina Prepeleac

Acum ai acces la cardurile tale Moldindconbank pentru a efectua cumpărături în magazine și online, pentru a achita în transport, cafenele și oriunde vezi simbolul Google Pay TM sau simbolul contactless.

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: