Peste 74 de mii de dolari, bijuterii și monede vechi, depistate la controlul de frontieră
Full Article 2 minutes read

Peste 74 de mii de dolari, bijuterii și monede vechi, depistate la controlul de frontieră

Peste 74 de mii de dolari americani, bijuterii, monede vechi și obiecte confecționate din metale prețioase au fost depistate în bagajele personale ale doi cetățeni ai Federației Ruse și unui conațional. Incidentele au fost înregistrate la Aeroport Internațional Chișinău.

Astfel, în bagajul de mână a unui moldovean au fost depistate câteva bijuterii, monede și obiecte din metale prețioase. Fiind audiat, acesta a declarat că le-a procurat din Statele Unite ale Americii cu ceva timp în urmă. Bărbatul a mai spus că intenționează să-și schimbe domiciliul în Marea Britanie, iar din acest motiv și-a luat toate lucrurile necesare. În momentul intervievării, acesta nu deținea nici un act de însoțire pentru obiecte ridicate.

În alt caz, la doi pasageri ai cursei Sankt Petersburg-Chișinău-Antalya au fost depistați 74 550$. Aceștia se aflau în tranzit și pentru a nu aștepta în aeroport au decis să viziteze Chișinăul. La întoarcere, fiind verificați pentru a li se autoriza ieșirea din țară, au fost depistați banii. Aceștia au spus că din neatenție au uitat să declare mijloacele financiare, prezentând o declarație vamală ce confirmă că banii respectivi au fost scoși de pe teritoriul Federației Ruse.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: