Peste două milioane de pachete de țigări, ridicate într-un dosar de contrabandă cu produse din tutun
Full Article 1 minutes read

Peste două milioane de pachete de țigări, ridicate într-un dosar de contrabandă cu produse din tutun

Procurorii PCCOCS de comun cu ofițerii Serviciului Vamal investighează o schemă de contrabandă cu peste două milioane de pachete de țigări, în urma perchezițiilor la patru adrese din Căușeni, în ziua de miercuri, 9 februarie 2022.

Urmare a perchezițiilor, oamenii legii au ridicat și patru mijloace de transport folosite la transportarea produselor din tutun. În dosar este vizat un agent economic din stânga Nistrului și un broker vamal, care a depus, în perioada 09-13 decembrie 2020, patru declarații vamale de import a țigărilor care conțin tutun cu filtru. Totodată, precizăm faptul că țigările erau transportate din Emiratele Arabe Unite. Urmează ca să se decidă asupra aplicării sechestrului pe produsele de tutun în valoare estimativă de circa șase milioane lei.

Menționăm că investigațiile sunt în stadiu preliminar, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele relevante cazului, inclusiv persoanele implicate. Alte informații urmează să fie făcute publice pe parcursul desfășurării urmăririi penale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: