Petrece un weekend de vis cu toată familia la Disneyland! Moldindconbank și Mastercard îți oferă șansa
Full Article 2 minutes read

Petrece un weekend de vis cu toată familia la Disneyland! Moldindconbank și Mastercard îți oferă șansa

Moldindconbank și Mastercard te invită la Disneyland Paris, într-o aventură de poveste și cu multe distracții pentru toată familia!

Începând cu 11 ianuarie, înregistrează-te pe platforma priceless.com/micb, efectuează cel puțin 5 tranzacții cu cardul Mastercard de la Moldindconbank și poți câștiga o escapadă de vis pentru toată familia, în renumitele parcuri tematice Disneyland Paris. Pentru înregistrare ai nevoie doar de adresa de email și numărul  de telefon mobil. Mastercard și Moldindconbank nu vor solicita datele cardului sau alte informaţii confidenţiale!

Câștigătorul promoției va avea ocazia unică de a deschide porțile legendare ale Parcul Walt Disney Studios și a fi printre primii norocoși care vor intra în Parcul de distracții.

Oferă familiei tale un weekend de neuitat, alături de cele mai îndrăgite personaje de poveste! Înregistrează-te acum pe priceless.com/micb și profită de comoditatea și siguranța tranzacțiilor, oferite de cardul Mastercard de la Moldindconbank.

Mai mult, câștigătorul premiului mare se va bucura și de:

  • Bilete tur-retur pentru patru persoane.
  • Transfer aeroport-hotel/hotel-aeroport.
  • Sejur de 3 zile și 2 nopți la Disneyland Paris la Hotel New York.
  • Eveniment exclusiv: Deschiderea parcului.
  • Bilete de intrare în parcuri și vouchere pentru cumpărături în magazinele din Disneyland.
  • Întâlnire cu personaje Disney.
  • Bilete FASTPASS la distracțiile din parcurile Disneyland.

Profită de cazarea exclusivă oferită de Hotelul New York, amplasat chiar pe teritoriul parcului de distracții, complet renovat recent și unde poți face cunoștință cu una dintre cele mai mari colecții de opere de artă MARVEL din lume.

Iar pentru ca să păstrezi amintirile incredibile ale acestui moment magic, Moldindconbank și Mastercard îți oferă și o ședință foto în parc!

Accesează platforma priceless.com/micb, efectuează cel puțin 5 tranzacții cu cardul Mastercard de la Moldindconbank și poți câștiga un weekend de neuitat la Disneyland Paris sau unul dintre cele peste 2 000 de premii branduite, oferite participanților care s-au înregistrat la promoție:

  • 1 500 căni termo,
  • 500 powerbank-uri,
  • 105 rucsacuri.

Pentru mai multe detalii despre campanie consultă Regulamentul oficial.

Moldindconbank, mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: