Plângere la PA și la CNA, pe numele lui Ion Ceban. Cine a depus-o?
Full Article 1 minutes read

Plângere la PA și la CNA, pe numele lui Ion Ceban. Cine a depus-o?

Asociația Agențiilor de Publicitate din Moldova a depus o plângere la procuratura anticorupție și la CNA, prin care au solicitat tragerea la răspundere penală a primarului general Ion Ceban, a viceprimarilor, dar și a funcționarilor din cadrul primăriei.

Potrivit lui Ceban, Asociația Agențiilor Publicitare invocă că primăria încalcă legile și nu le permit să-și desfășoare activitatea economică pe teritoriul orașului, se arată în plângerea depusă în data de 5 februarie.

„Pe scurt, nu-i lăsăm să mai murdărească orașul și să împânzească capitala cu tot felul de panouri publicitare, care au fost oriunde amplasate în Chișinău. Până acum au găsit diverse pârghii ilegale pentru a activa ani la rând contrar tuturor prevederilor. Ceea ce face azi Primăria, este să facem ordine și curat în acest sens”, a menționat primarul.

Menționăm că Regulamentul cu privire la publicitatea stradală urmează să fie aprobat în CMC.

Amintim că mai devreme consilierii municipali din Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) l-au acuzat pe primarul Ion Ceban că a contribuit la monopolizarea pieței de publicitate din Chișinău. Ei cred că primarul permite ilegal unor companii să afișeze reclame în oraș. 
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: