Planificați un zbor spre Italia cu Wizz Air? S-ar putea să fi fost anulat
Full Article 2 minutes read

Planificați un zbor spre Italia cu Wizz Air? S-ar putea să fi fost anulat

Compania low cost Wizz Air a redus în jumătate frecvența zborurilor din Moldova în Italia, din cauza răspândirii coronavirusului de tip nou. Este vorba despre perioada 11 martie – 2 aprilie. 

Astfel, numărul de curse Chișinău-Milano a fost redus de la cinci la două zboruri pe săptămână, Chișinău-Bologna – de la 4 la 2 zboruri pe săptămână, Chișinău – Roma – de la 5 la 2 zboruri pe săptămână, Chișinău – Torino – de la două la un zbor pe săptămână, Chișinău – Veneția – de la 4 la 2 zboruri pe săptămână, iar Chișinău – Verona – de la 4 la 2 zboruri pe săptămână.

Cei care au cumpărat bilete pentru zborurile care au fost anulate au posibilitatea să broneze bilete pentru o altă dată sau să le fie rambursată 120% din costul biletului. Din aceștia bani, pasagerii vor avea posibilitatea să cumpere, pe viitor, bilete Wizz Air.

Menționăm că R. Moldova nu este singura țară afectată de aceste măsuri. În total, Wizz Air a redus cu 60% numărul de zboruri din  Italia, în perioada 11 martie – 2 aprilie.

Amintim că Italia se confruntă în prezent cu un focar de coronavirus COVID-19. Potrivit celui mai recent bilanț, sunt 655 de persoane infectate, în special în nordul țării.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: