Polițiștii de frontieră au reținut 76 de persoane în cadrul operațiunii speciale „Căutare”
Full Article 1 minutes read

Polițiștii de frontieră au reținut 76 de persoane în cadrul operațiunii speciale „Căutare”

Poliția de Frontieră a lansat operațiunea specială de tip „Căutare”, care are drept scop identificarea și reținerea infractorilor anunțați în căutare. Ca urmare.  au fost reținute 31 de persoane pe teritoriul Republicii Moldova și alți 45 de cetățeni  la trecerea frontierei de stat. Potrivit unui comunicat al IGPF din 15 ianuarie acțiunile din cadrul operațiunii au fost desfășurate în perioada sărbătorilor de iarnă.

În prezent, de către Poliția de Frontieră sunt anunțate în urmărire 668 de persoane, dintre care pe crime deosebit de grave – 32 de persoane, grave – 45 de persoane, mai puțin grave – 157 de persoane și ușoare 434 de persoane. Din numărul total al infractorilor căutați, 502 sunt anunțați în urmărire prin decizia organelor procuraturii, iar 166 – instanța de judecată.

Totodată, conform consemnelor pentru anul precedent, un număr de 475 de infractori căutați de alte organe de drept naționale au fost opriți în punctele de trecere a frontierei și ulterior, transmiși pentru continuarea cercetărilor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: