S-au dus la discotecă, dar s-au ales cu citații la comisariatul militar. Poliția ucraineană, raiduri în cluburile din Kiev
Full Article 1 minutes read

S-au dus la discotecă, dar s-au ales cu citații la comisariatul militar. Poliția ucraineană, raiduri în cluburile din Kiev

Oamenii legii, împreună cu reprezentanți ai comisariatului militar, au efectuat raiduri în cluburile de noapte din Kiev, anunță pravda.com. Conform sursei citate, bărbaților de vârstă militară le-ar fi fost înmânate citații de înrolare în armată.

În weekend, oamenii legii au vizitat 420 de instituții din Kiev pentru a verifica respectarea de către cetățeni a restricțiilor legii marțiale și pentru a preveni încălcarea orei marțiale. Forțele de securitate au găsit două instituții care lucrau noaptea, în ele fiind prezente 413 persoane care au încălcat restricția.

Potrivit sursei citate, comisariatul a verificat bărbații de vârstă militară pentru prezența certificatelor de înregistrare corespunzătoare. Drept urmare, 219 bărbați au  primit citații de înregistrare și înrolare militară.

De menționat că președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a impus legea marțială pe întreg teritoriul Ucraine, pentru prima dată, pe 24 februarie, după ce Federația Rusă a invadat țara vecină. Conform legii marțiale, în timpul acțiunii acesteia, este strict interzisă circulația prin oraș, cu excepția vehiculelor speciale și în cazuri de urgență.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: