Poliția cere ajutorul oamenilor în identificarea unui bărbat, găsit mort în curtea unei biserici
Full Article 2 minutes read

Poliția cere ajutorul oamenilor în identificarea unui bărbat, găsit mort în curtea unei biserici

Inspectoratul de Poliție Buiucani solicită ajutorul cetățenilor în identificarea unui bărbat, găsit decedat în Curtea unei biserici din sectorul Buiucani, pe 18 octombrie. 

Potrivit oamenilor legii bărbatul ar avea vârsta cuprinsă între 35-40 de ani, înălțimea 175 cm, păr negru, corpolență medie, pe mâna stângă tatuaj sub formă de flacără. Acesta era îmbrăcat în pantaloni sport de culoare gri, vestă de culoare alba cu gri.

La examinarea de către medicul legist pe suprafața corpului au fost depistate urme de moarte violentă.

În context, Poliția se adresează tuturor cetăţenilor care dispun de informații privind identificarea cadavrului, să sune la numărul de telefon: 078 161152.

De menționat că în cadrul investigațiilor efectuate de ofițerii de investigație și urmărire penală pe marginea acestui caz, s-a stabilit victima ar fi fost omorâtă. Cei doi au consumat băuturi alcoolice. Ulterior, între ei s-a iscat un conflict care a dus la producerea unei crime.

Pe caz a fost inițiat un dosar penal pentru ,,Omor”.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina. Conform legislației în vigoare pentru fapta comisă el riscă  închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau închisoare pe viaţă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: