Poliția documentează un grup de 40 de persoane: Sunt suspectați că vor să destabilizeze ordinea publică în timpul protestului
Full Article 40 second read

Poliția documentează un grup de 40 de persoane: Sunt suspectați că vor să destabilizeze ordinea publică în timpul protestului

Un grup de 40 de persoane au fost escortați de oamenii legii la Inspectorat pentru audieri și documentare. Potrivit informațiilor Poliției, ei au venit la protestul organizat de Șor cu scop de destabilizare și racolarea tinerilor cu constituție atletică.

Totodată, în scopul asigurării ordinii publice și pentru a nu admite altercații cu alte grupuri de persoane care participă la un târg de produse în Piața Marii Adunări Naționale Poliția a recomandat organizatorilor și le oferă suport pentru deplasare spre locul întrunirii pe str. București.

Amintim că Partidul „Șor” a anunțat astăzi un nou protest în centrul capitalei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: