Poliția – în căutarea unui automobil: în el s-ar afla cetățeni ucraineni și muniții
Full Article 2 minutes read

Poliția – în căutarea unui automobil: în el s-ar afla cetățeni ucraineni și muniții

UPDATE Informația precum că într-un automobil cu numere moldovenești s-ar fi aflat cetățeni ucraineni și muniții nu s-a adeverit. Poliția Republicii Moldova declară că identificat automobilul suspect, iar informațiile primite sunt false. Astfel, oamenii legii fac un apel la cetățeni să nu opereze cu date eronate și să nu creeze panică în societate.

Poliția a fost sesizată astăzi de un cetățean, operator la o stație PECO, privind faptul că într-un automobil cu numere moldovenești s-ar fi aflat cetățeni ucraineni și muniții. Potrivit informației, mașina s-ar fi deplasat în direcția Cricova.

Potrivit oamenilor legii, la moment, au fost implicate toate subdiviziunile IGP pentru a identifica și localiza automobilul.

Poliția mai declară că informația nu a fost confirmată însă conform prevederilor legale, reacționează la toate apelurile cetățenilor care parvin prin intermediul Serviciului Unic 112.

***

Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina. Parlamentul de la Chișinău s-a întrunit seara în ședință și a votat pentru instituirea stării de alertă în Republica Moldova, pe o durată de 60 de zile.

Informații despre evenimentele din Ucraina, care se desfășoară chiar în aceste momente în LIVE Textul NM A cincea zi de război în Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: