Poliția îndeamnă șoferii să-și lase mașinile acasă, din cauza vizitei lui Macron la Chișinău
Full Article 2 minutes read

Poliția îndeamnă șoferii să-și lase mașinile acasă, din cauza vizitei lui Macron la Chișinău

Din cauza vizitei președintelui Franței Emmanuel Macron, circulația rutieră va fi perturbată. Inspectoratul General al Poliției a anunțat în dimineața de 16 iunie că, pe unele străzi din capitală, circulația va fi restricționată. Forțele de ordine recomandă cetățenilor să opteze pentru transportul public, în special pentru centrul capitalei.

„Pe toată perioada aflării oficialului pe teritoriul țării noastre, Poliția va asigura ordinea publică și securitatea traficului rutier. Solicităm șoferilor să nu parcheze unitățile de transport pe principalele artere ale orașului pe tot parcursul zilei. Pentru a nu perturba traficul rutier, îndemnăm cetățenii să opteze pentru transportul public, în special pentru centrul capitalei. Îndemnăm toate persoanele să dea dovadă de respect reciproc și conformare la indicațiile polițiștilor”, se arată în declarația IGP.

Amintim că liderul francez va fi întâmpinat de președinta Maia Sandu la ora 13.30, la Reședința de Stat de pe strada Nicolae Iorga, 23. Tot acolo vor avea loc discuțiile dintre cei doi șefi de stat. După întrevedere, la ora 15.45, Președinții Maia Sandu și Emmanuel Macron vor susține o conferință de presă comună.

Din programul celor doi șefi de stat mai face parte o vizită la Alianța Franceză din Moldova. De asemenea, ei vor avea o discuție cu câțiva reprezentanți ai societății civile din țara noastră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: