„PoliticieniI instabili nu au șanse”. Igor Dodon critică opoziția care își schimbă principiile și ideologia
Full Article 2 minutes read

„PoliticieniI instabili nu au șanse”. Igor Dodon critică opoziția care își schimbă principiile și ideologia

Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a criticat politicienii din opoziție, care și-au schimbat principiile și ideologia. Fostul lider al PSRM consideră că asemenea politicieni „au puține șanse să meargă mai departe”. Declarațiile au fost făcute pe 12 ianuarie în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune „TVC 21”.

„Unii opoziționeri consideră că au posibilitatea să negocieze cu actuala guvernare. Nu, nu e posibil. Alții consideră că pot negocia cu curatorii lor, pentru că ei au alte planuri. De exemplu, Ion Ceban încearcă să negocieze cu americanii, merge cu ei de Crăciun. Trebuie să ai o poziție fermă și să nu te bată vântul în toate direcțiile. Acest lucru este valabil și pentru unii lideri din Găgăuzia, și pentru unii lideri de la nivel național. Îi înțeleg – încearcă să supraviețuiască. Dar istoria arată ce se întâmplă atunci când încerci să-ți schimbi principiile și ideologia. Până acum era limba moldovenească, acum – română, atunci erai pentru relații strategice de dreapta cu Rusia, acum ești pentru integrarea europeană. Asemenea politicieni instabili cred că au puține șanse să meargă mai departe”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, ex-președintele Republicii Moldova consideră că opoziției îi este frică de actuala guvernare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: