Polițista din Criuleni care a povestit cum a născut, fiind infectată cu COVID-19, s-a stins din viață. Avea doar 38 de ani
Full Article 2 minutes read

Polițista din Criuleni care a povestit cum a născut, fiind infectată cu COVID-19, s-a stins din viață. Avea doar 38 de ani

Femeia de 38 de ani care a născut prematur după ce s-a infectat cu COVID-19 a murit. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul General de Poliție pe 24 august. Acum două zile, Ministerul Sănătății a publicat un interviu cu Natalia Chirilov, iar medicii se arătau încrezători că aceasta se va recupera.

„Cu profundă tristeţe şi durere în suflet, anunțăm plecarea timpurie dintre noi, a colegei noastre Natalia Chirilov, în vârstă de doar 38 de ani, șef al Secției resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, care în dimineața zilei de astăzi a decedat”, se arată într-un comunicat publicat de forțele de ordine.

Potrivit poliției, Natalia Chirilov a fost internată pe 22 iulie la o maternitate din capitală, iar la două zile a fost testată pozitiv cu „Covid-19”. Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană.

După mai bine de cinci săptămâni de luptă pentru viață, ca urmare a complicațiilor cauzate în urma infecției Covid-19, femeia a murit. Aceasta mai avea acasă doi fii – de 10 și 13 ani.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății Cristina Stratulat a precizat că Natalia Chirilov reușise să învingă coronavirusul și se afla în spital pentru terapie post Covid-19.

NM a publicat pe 23 august un articol despre Natalia Chirilov. Aceasta spunea că a văzut moartea cu ochii și că în boxa de spital și-a învins toate fricile pentru a-și putea strânge din nou copiii la piept.

La ora actuală, micuțul Nichita este monitorizat de lucrătorii medicali de la Centrul Mamei și Copilului. El cântărește 2 kilograme și 450 de grame și în scurt timp urmează să fie externat.

CONDOLEANȚE!Zi tristă pentru Poliția Națională. Am sperat până în ultima clipă că se va face bine și va reveni acasă,…

Posted by Poliția Republicii Moldova on Monday, 24 August 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: