Popșoi, după consultările de la președinție: În viitorul guvern vor fi și oameni din afara PAS (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Popșoi, după consultările de la președinție: În viitorul guvern vor fi și oameni din afara PAS (VIDEO)

Deputații din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au participat la consultările de la președinție. Mihai Popșoi a anunțat că Natalia Gavriilița este candidata PAS pentru funcția de premier și că în zilele următoare, aceasta va prezenta garnitura guvernamentală.

„Ieri, în cadrul ședinței fracțiunii, am discutat, am pus la vot și unanim, fracțiunea PAS a nominalizat-o pe Natalia Gavrilița pentru funcția de prim-ministru. Suntem convinși că în cel mai scurt timp dumneaei va întruni mai mult decât numărul necesar de voturi în parlament, va veni în fața țării cu un guvern pe măsura așteptărilor cetățenilor”, a spus Mihai Popșoi.

„Dumneaei urmează să vină în zilele următoare cu întreaga garnitură guvernamentală. Da, e firesc să se regăsească și unii colegi din fostele garnituri guvernamentale, dar și persoane noi. Vor și oameni din afara PAS. Noi am spus clar că avem brațele deschise pentru toți oamenii buni din Republica Moldova”, a mai spus Mihai Popșoi.

Menționăm că în seara zilei de 29 iulie, președintele parlamentului, Igor Grosu, a anunțat că Natalia Gavrilița este candidata PAS la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

Astăzi, 30 iulie, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea consultări cu fracțiunile parlamentare pentru identificarea candidatului la funcția de prim-ministru.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: