Precizările Ministerului de Externe de la Chișinău, privind victimele exploziei din capitala Libanului
Full Article 1 minutes read

Precizările Ministerului de Externe de la Chișinău, privind victimele exploziei din capitala Libanului

Din primele informații, printre victimele exploziei din orașul Beirut, Liban, nu sunt cetățeni ai Republicii Moldova. Precizările au fost oferite de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, pe 5 august.

Ministrul Oleg Țulea a transmis în seara zilei de 4 august un mesaj de compasiune adresat omologului său libanez, Charbel Wehbe.

Potrivit MAEIE, ambasada Republicii Moldova la Ankara, acreditată prin cumul în Republica Libaneză, este în contact cu autoritățile competente din Beirut pentru a preciza dacă printre victime nu sunt și cetățeni moldoveni. Din informațiile acumulate pentru moment, nu există cetățeni moldoveni afectați de explozie.

În caz de necesitate, cetățenii Republicii Moldova din Liban pot contacta misiunea noastră diplomatică la adresa de email: [email protected] sau să telefoneze la Centrul de Apel al MAEIE.

Potrivit celor mai recente date, în explozia care s-a produs marți în portul din orașul Beirut au murit peste 100 de oameni, iar circa 4 000 au fost răniți.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: