Premier Eneergy confirmă problemele cu energia electrică
Full Article 2 minutes read

Premier Eneergy confirmă problemele cu energia electrică

Furnizorul Premier Energy confirmă problemele cu energia electrică. Deocamdată nu se știe dacă deconectările din Moldova au legătură cu atacul masiv din Ucraina.

„Deconectare avariată în sistemul de transport operat de IS MoldelectricaICS „Premier Energy Distribution” SA informează că la ora 16:37 s-a produs o deconectare avariată în sistemul de transport opera de IS Moldelectrica, fiind afectat un număr mare de consumatori.

Rugăm consumatorii să manifeste înțelegere, acestea fiind în afara ariei de gestiune a operatorului sistemului de distribuție, asigurându-i că depunem toate eforturile pentru menținerea alimentării continue cu energie electrice.Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere”, a informat Premier Energy.

Amintim că în mai multe regiuni ale Republicii Moldova s-au produs întreruperi de energie electrică. Din primele informații, au fost afectate gospodării din Chișinău, Bălți, Drochia, Hâncești, Fălești.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul moldelectrica.md, Moldova a încetat să primească energie electrică din România.

Contactată de NM, consiliera din cadrul Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Elena Boboc a nu a confirmat informația: „Încă analizăm ce s-a întâmplat”.

Probleme cu energia electrică sunt înregistrate și în Ucraina, după ce Rusia a lansat un atac masiv cu rachete asupra Ucrainei. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: