Premierul Natalia Gavrilița a avut o discuție cu membrii delegației Parlamentului European
Full Article 50 second read

Premierul Natalia Gavrilița a avut o discuție cu membrii delegației Parlamentului European

Prim-ministrul Republicii Moldova Natalia Gavrilița s-a întâlnit, în data de 2 decembrie, cu membrii delegației Uniunii Europene (UE) la Comitetul Parlamentar de Asociere Republica Moldova-UE, eurodeputații Siegfried Mureșan, Ramona Strugariu, Gheorghe-Vlad Nistor și Maria Grapini. Prim-ministrul a reiterat angajamentul Guvernului cu privire la reforma justiției și combaterea corupției.

Șefa Cabinetului de miniștri a menționat sprijinul Parlamentului European în realizarea agendei de transformare a țării și promovarea parcursului european al Republicii Moldova.

Totodată, potrivit unui comunicat al Guvernului, Gavrilița a subliniat importanța componentei parlamentare a relațiilor dintre UE și țara noastră. În mod special, Premierul a mulțumit pentru asistența acordată în contextul crizei energetice. La fel, Gavrilița a accentuat că suportul UE, inclusiv sprijinul financiar, rămâne esențial pentru modernizarea Republicii Moldova.

În cursul întrevederii, șeful delegației, Siegfried Mureșan, a reconfirmat disponibilitatea Parlamentului European de a susține țara noastră în procesul de implementare a reformelor și de integrare europeană.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: