Premierul României ar putea da peste cap protestul fermierilor din Chișinău. Manifestația ar putea fi întreruptă pe durata vizitei
Full Article 2 minutes read

Premierul României ar putea da peste cap protestul fermierilor din Chișinău. Manifestația ar putea fi întreruptă pe durata vizitei

Protestul fermierilor din Chișinău ar putea fi întrerupt în data de 21 iunie. Tehnica agricolă ar putea fi retrasă din Piața Marii Adunări Naționale, din cauza vizitei premierului român Marcel Ciolacu. 

Corespondentul NM, Denis Borșevici, care se află în PMAN, acolo unde se desfășoară protestul agricultorilor, a încercat să-i ia un interviu directorului Asociației Forța Fermierilor, Alexandr Slusari. Acesta, însă, a refuzat întrucât se grăbea la Primărie pentru că a intervenit o problemă legată de desfășurarea manifestației din 21 iunie.

Întrebat despre ce problemă este vorba, Slusari a menționat că protestul de mâine ar putea fi întrerupt, din cauza vizitei la Chișinău a prim-ministrului român Marcel Ciolacu. Tractoarele care staționează în PMAN ar putea fi, de asemenea, retrase.

Amintim că ministra română de Externe Luminița-Teodora Odobescu a declarat pe 20 iunie că premierul Marcel Ciolacu și președintele Senatului României Nicolae Ciucă vor efectua o vizită la Chișinău. Ministra de Externe de la București nu a oferit o dată exactă pentru vizită, însă a precizat că aceasta va avea loc „în curând”. De menționat că presa română a scris în ultimele 2 zile că vizita oficialilor va avea loc pe 21 iunie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: