Premierul României Florin Cîțu a fost demis (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Premierul României Florin Cîțu a fost demis (VIDEO)

Guvernul Cîțu a fost demis. 281 dparlamentari au votat moțiunea dcenzură depusă dPSD. Estcel mai marvot cu cara fost demis un guvern în România, informează Digi24 pe 5 octombrie. Inițiativa a fost votată cu ajutorul celor de la USR și AUR.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a fost adoptată, marţi, de Parlamentul României. Astfel, Guvernul Cîţu a fost demis.

„Astăzi a murit moralitatea. Moţiunea PSD, cel mai mare inamic al vostru şi al nostru, este susţinută şi votată de USR. Aşa-zişii reformişti s-au aliat cu PSD şi cu extremiştii. Dragi români, aţi fost trădaţi! USR, partidul pe care l-aţi votat să facă bine, vrea să dea jos guvernul din care face parte, guvern în care au ajuns datorită încrederii dumneavoastră. Se poate să fie mai josnici de atâta liderii acestui partid? S-au făcut fraţi cu PSD şi cu extremiştii neo-fascişti pentru a-l înlătura pe singurul om care i-a pus la treabă şi care i-a împiedicat să se joace cu vieţile românilor. Le-am arătat foarte clar – cu mine prim-ministru guvernarea nu este un joc de copii răsfăţaţi”, a declarat Florin Cîțu.

Parlamentarii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale nu au votat. Pentru a trece moţiunea, era nevoie de 234 voturi favorabile.

PSD a adus o machetă cu Superman în faţa sălii de plen de la Camera Deputaţilor, pe unde urmau să intre parlamentarii şi membrii Guvernului. Social-democrații au făcut, astfel, aluzie la premierul Florin Cîțu, care s-a identificat cu Superman într-un videoclip postat pe paginile sale de socializare luna trecută.

Premierul României Florin Cîțu a fost demis (VIDEO)

PRO TV

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: