Ex-președintele Elveției, Alain Berset, în vizită în Moldova. Maia Sandu: este un bun prieten
Full Article 2 minutes read

Ex-președintele Elveției, Alain Berset, în vizită în Moldova. Maia Sandu: este un bun prieten

Fostul președinte al Elveției, Alain Berset, în prezent candidat la funcția de secretar general al Consiliului Europei, a efectuat o vizită în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de președinta Maia Sandu, pe platforma X, fosta Twitter.

„Încântată să reiau legătura cu Alain Berset, un bun prieten al Moldovei, în turneul său regional. Am reafirmat angajamentul nostru comun față de democrație, drepturile omului și statul de drept, precum și eforturile continue de a restabili pacea justă și durabilă în Europa”, a anunțat șefa statului.

De menționat că vizita lui Berset în Moldova nu a fost anunțată oficial, până acum. Înainte de a ajunge în țara noastră, Alain Berset a vizitat și Ucraina.

În octombrie 2023, Maia Sandu a efectuat o vizită oficială în Elveția și a avut o întrevedere cu Berset, care atunci deținea funcția de președinte al țării.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: