Președintele Igor Dodon ar urma să efectueze o vizită în Grecia. Precizările instituției prezidențiale
Full Article 2 minutes read

Președintele Igor Dodon ar urma să efectueze o vizită în Grecia. Precizările instituției prezidențiale

Președintele Igor Dodon ar urma să efectueze o vizită în Grecia. Cel puțin, despre acest lucru a anunțat deputatul Iurie Reniță și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„Conform „surselor noastre” directe de la Kremlin și de la Patriarhia Rusă, preacucernicul pravoslavnic Igari Nikalaici Dodon va „efectua o vizită” în Grecia în perioada 28-31 august 2020. Deopotrivă, nu cunoaștem dacă petrecărețul de la Condrița va fi însoțit în „vizita” sa și de către tradiționalul desant de socialiști credincioși”, a scris Iurie Reniță pe pagina sa de Facebook.

Totodată, în cadrul unui briefing de presă, Renato Usatîi a declarat că Dodon urmează să plece în Grecia.

„Mâine seara, Igor Dodon se pornește oleacă la odihnă, oleacă cu rugăciunile. Conform unui document din 24 august, președintele Dodon va merge cu mașina, cu 14 bodyguarzi, spre București și urmează pe data de 28 să zboare în Grecia”, a spus Usatîi.

Solicitată de către NM, purtătoare de cuvânt a președinției, Carmena Sterpu, nu a confirmat și nici nu a infirmat informațiile potrivit cărora Dodon ar urma să plece în Grecia.

„Președintele va anunța personal și la momentul potrivit dacă va avea sau nu deplasări. Mâine, președintele are o agendă plină pentru toată ziua la Chișinău”, a declarat Carmena Sterpu.

Amintim că în 2018, președintele Igor Dodon, împreună cu mai mulți deputați socialiști a fost în Grecia și a vizitat muntele Athos.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: