Boris Prepeliță, demis din funcția de pretor al sectorului Botanica
Full Article 1 minutes read

Boris Prepeliță, demis din funcția de pretor al sectorului Botanica

Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță, urmează a fi destituit din funcție, dacă nu-și prezintă cererea de demisie până diseară. Anunțul a fost făcut de către primarul general al capitalei Ion Ceban, după ce acesta a inițiat o inspecție neanunțată în prealabil. Verificările au fost transmise live pe Facebook.

„Solicit acum imediat demisia pretorului sectorului Botanica. Cer ca cererea de demisie să fie prezentată până diseară. În caz contrar, pretorul va fi destituit din funcție”, a declarat Ceban, în timpul unei inspecții inopinate în sectorul Botanica al capitalei.

Interimatul funcției de pretor al sectorului Botanica urmează să fie exercitat de Diana Guba, consilieră în cadrul Cabinetului primarului general al mun. Chișinău.

Amintim că în luna iulie, Boris Prepelița a rămas fără salariu. Primarul capitalei l-a preîntâmpinat atunci pe Prepelița că aceasta a fost ultima avertizare, iar dacă vor fi comise și alte abateri de la lege, va urma demiterea.

Avertizarea a fost făcută în urma inspecției inopinate din 31 iulie, pe care edilul a întreprins-o în parcul Valea Trandafirilor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: