Primăria a vândut mai multe terenuri din Chișinău. Valoarea loturilor este de 34,5 mln lei
Full Article 1 minutes read

Primăria a vândut mai multe terenuri din Chișinău. Valoarea loturilor este de 34,5 mln lei

În cadrul licitației care s-a desfășurat pe 19 februarie, au fost adjudecate 11 terenuri din intravilanul municipiului Chișinău. Valoarea loturilor este de 34,5 milioane lei, informează Primăria Chișinău pe 19 februarie.

La concurs au fost expuse 15 loturi de pământ cu suprafețe de la 0,01 ha până la 0,29 ha, pentru diverse destinații: construcții sau deservirea obiectivului existent (pentru deținătorii de terenuri adiacente), case de locuit individuale, bază de producere și depozitare, blocuri de locuințe etc. Prețul inițial al terenurilor a fost de la 150 de mii lei, la 4 milioane lei.

Pentru 4 loturi expuse nu s-au înregistrat participanți, iar ultimele 2 au fost adjudecate prin negocieri directe, deoarece s-a înregistrat câte un singur participant.

Cel mai scump teren vândut la licitație a costat 15 milioane lei, pornind de la prețul inițial de 4 milioane lei. Acesta are suprafața de 0,2915 ha și este destinat pentru construcția unui bloc de locuințe.

Pe parcursul anului 2020, municipalitatea a vândut prin licitație funciară cu strigare 15 loturi de pământ din intravilanul municipiului, în sumă totală de 43,41 milioane lei.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: