Primăria capitalei adună produse alimentare cu ocazia sărbătorilor de Paști. Vor ajunge pe masa de sărbătoare a celor care au nevoie de ajutor
Full Article 2 minutes read

Primăria capitalei adună produse alimentare cu ocazia sărbătorilor de Paști. Vor ajunge pe masa de sărbătoare a celor care au nevoie de ajutor

Pentru a ajuta persoanele vulnerabile, cele în etate și familiile cu mulți copii să rămână acasă în timpul pandemiei de COVID-19, primăria capitalei, împreună cu mai multe supermarketuri din Chișinău, a lansat o acțiune de caritate. Anunțul a fost făcut de către primarul Ion Ceban, joi, 16 aprilie, pe pagina sa de Facebook.

Edicul a menționat că cei care vor să se alăture campaniei sociale cu ocazia sărbătorilor Pascale, pot dona produse alimentare neperisabile. În mai multe magazine din capitală sunt amenajate boxe speciale pentru a putea lăsa alimentele procurate.

Toate pachetele cu produse alimentare vor ajunge, cu ajutorul asistenților sociali și a voluntarilor, pe masa de sărbătoare a familiilor din capitală care necesită ajutor.

În săptămâna mare, înaintea sfintelor sărbători de Paște realizăm lucruri frumoase împreună cu multă lume bună. Chiar…

Geplaatst door Iv Ceban op Woensdag 15 april 2020

Amintim că, din 17 martie, în Republica Moldova a fost decretată stare de urgență națională pe o perioadă de 60 de zile din cauza răspândirii coronavirusului de tip nou. Până în prezent, au fost diagnosticate 1914 persoane în condiții de laborator și 135 telefonic de către medicii de familie. Au fost înregistrate 46 de decese și 171 de cazuri de vindecare.

Autoritățile, dar și Mitropolia Moldovei au îndemnat oamenii să nu participe la slujba de Înviere care va avea loc în noaptea de 19 aprilie, pentru a evita riscul de infectare cu COVID-19.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: