Primăria Chișinău va organiza, în PMAN, un concert dedicat tinerilor activi. Cine va evolua la eveniment 
Full Article 40 second read

Primăria Chișinău va organiza, în PMAN, un concert dedicat tinerilor activi. Cine va evolua la eveniment 

La Chișinău va avea loc concertul dedicat tinerilor activi – „Chișinău Youth Fest!”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 septembrie 2022, începând cu ora 19:00, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

Concertul este organizat de Primăria municipiului Chișinău.

În cadrul evenimentului vor evolua: Live performance, Tony ex R.I.O, Burak Yeter, Live Dj Set, Cassette.

De menționat că, în contextul desfășurării evenimentului, pe 10 septembrie, între orele 18:00-23:00, va fi suspendat traficul rutier în perimetrul PMAN.

Astfel, pe perioada menționată, circulația transportului public (troleibuze, autobuze și microbuze) va fi redirecționată, ocolind PMAN pe străzile adiacente.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: