Primarul de Bălți declară că în biroul său a găsit două dispozitive de ascultare: „A revenit regimul Plahotniuc?!”
Full Article 2 minutes read

Primarul de Bălți declară că în biroul său a găsit două dispozitive de ascultare: „A revenit regimul Plahotniuc?!”

În biroul primarului municipiului Bălți au fost depistate două dispozitive de ascultare. Anunțul a fost făcut de edilul Nicolai Grigorișin, în data de 15 februarie. 

„Un fel de deja vu. A revenit regimul Plahotniuc?! În timpul unei curățenii de rutină, în biroul meu au fost găsite două dispozitive de ascultare. Dacă doriți să mă speriați sau să mă puneți în genunchi, atunci nu veți reuși”, comunică primarul, pe Facebook.

Grigorișin mai spune că va investiga cum au ajuns dispozitivele la el în birou. „Voi afla cine a instalat ilegal aceste dispozitive și toată țara le va ști numele. Eu cred că am făcut și fac totul corect, dar se pare că cineva nu este de acord cu asta”, se mai arată în declarația primarului.

***

Amintim că în data de 11 februarie curent, dispozitive cu presupus scop de monitorizare au fost găsite și în biroul directorului Centrului Național Anticorupție. Iulian Rusu ar fi dispus efectuarea unui control al biroului său de serviciu. Ca urmare a acțiunii, au fost depistate dispozitivele.

Reprezentanții CNA au declarat că materialele pe marginea acestui control au fost expediate procurorilor pentru examinare și luarea unei decizii.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: