„Vom fi alături de cetățeni să le arătăm cine vine cu promisiuni deșarte”. Pro Moldova nu va participa la parlamentare
Full Article 2 minutes read

„Vom fi alături de cetățeni să le arătăm cine vine cu promisiuni deșarte”. Pro Moldova nu va participa la parlamentare

Partidul „Pro Moldova” nu va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Un anunț în acest sens a fost făcut de liderul formațiunii, Andrian Candu, astăzi, 2 iunie.

„Aceste alegeri parlamentare nu sunt altceva decât o continuare a celor prezidențiale. Este o confruntare între două persoane – Sandu și Dodon. Nu este o confruntare de idei sau soluții. La aceste alegeri parlamentare, Pro Moldova va participa ca și concurent electoral, dar noi vom fi de partea oamenilor și alături de tine drag concetățean. Împreună vom urmări concurenții electorali, programele electorale și vom fi alături de tine pentru ca să deconspirăm falsurile și promisiunile electorale false”, a spus Candu în cadrul unui briefing de presă.

De asemenea, Candu a declarat că „este prea devreme” pentru ca formațiunea să anunțe pe cine va susține la parlamentare. „Noi vom fi alături de cetățeni să le arătăm cine vine cu promisiuni deșarte. La ora actuală nu poți să susții pe cineva, deoarece nimeni nu a venit în fața cetățenilor o abordare a problemelor de zi cu zi”, a precizat liderul „Pro Moldova”.

Până în prezent, CEC a înregistrat nouă concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Este vorba despre Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor, Partidul Acasă Construim Europa, Partidul „Congresul Civic”, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Partidul Politic „ȘOR”, Partidul Acțiune și Solidaritate, Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда”, Partidul Democrat din Moldova și Platforma Demnitate și Adevăr.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: