Pro Moldova rămâne și fără Ruxanda Glavan. Al patrulea deputat părăsește grupul parlamentar
Full Article 2 minutes read

Pro Moldova rămâne și fără Ruxanda Glavan. Al patrulea deputat părăsește grupul parlamentar

Deputata Ruxanda Glavan a anunțat că își suspendă calitatea de membru al partidului PRO MOLDOVA. Anunțul a fost făcut în seara de 23 octombrie, după declarații similare din partea deputaților Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc și Eleonora Graur.

„Decizia de aderare a fost una asumată, dar luată cu precauție maximă. Și asta deoarece am învățat unele lecții din școala politică… Toate experiențele din trecut, însă, nu mă doboară, ci mă fac și mai puternică. Dar pentru început trebuie să mă opresc aici, pentru a nu permite ca situația să ia o întorsătură și mai anapoda. Îmi suspend calitatea de membru de partid”, a scris Glavan pe pagina sa de Facebook.

Deputata a precizat că nu va adera la un alt partid.

„Pentru a evita orice speculații, interpretări și teorii conspirative, precizez ca nu ader la niciun alt partid, nici măcar “neoficial” – cum le place unora sa zică. Voi face echipa cu toți cei care sunt anti-Dodon! Îmi voi continua activitatea în calitate de deputat neafiliat, în opoziție, până la alegerile parlamentare anticipate, care consider că trebuie să aibă loc în primăvară. La alegerile prezidențiale avem încă o ocazie să o luăm de la capăt, să construim țara cu oameni buni și demni. Opinia mea rămâne neschimbată: Igor Dodon trebuie să plece în istorie”, a conchis aceasta.

Anterior, au anunțat că părăsesc grupul parlamentar PRO MOLDOVA Eleonora Graur, Sergiu Sîrbu și Grigore Repeșciuc.Înainte de a adera la partidul PRO MOLDOVA, toți cei patru au făcut parte din Partidul Democrat.

Amintim că Andrian Candu nu a exclus că și alți „colegi” vor părăsi formațiunea.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: