Proces penal după tentativa lui Chirtoacă de „a le cere socoteala bărbătește” lui Dodon și Voronin (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Proces penal după tentativa lui Chirtoacă de „a le cere socoteala bărbătește” lui Dodon și Voronin (VIDEO)

Oamenii legii au inițiat un dosar penal în urma incidentului din 4 iulie, când candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Dorin Chirtoacă a încercat să îi atace pe liderul Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon și pe cel al Partidului Comuniștilor (PCRM) Vladmir Voronin. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati.

În prezent, oamenii legii investighează incidentul în care este vizat Dorin Chirtoacă.

„Pe caz a fost inițiat un dosar penal, în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele, să fie analizate imaginile video, să fie identificate toate persoanele implicate, să fie citate, audiate. Ulterior, ofițerul de urmărire penală se va expune”, a explicat Stati.

Amintim că Dorin Chirtoacă s-a aruncat asupra  liderilor Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (PCRM-PSRM) în timpul marșului organizat pe 4 iulie în centrul capitalei. Chirtoacă a fost îndepărtat de către ofițerii de pază.

„Răspuns pentru presă: pentru că Dodon cu Voronin au dat ordin poliției să-mi atace colegii și să calce în picioare tricolorul, m-am îndreptat la cei doi să le cer socoteala, inclusiv bărbătește”, a explicat ulterior Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: