Procuratura Anticorupție anunță că un fost agent sub acoperire a lăsat fără 13 mii EUR două persoane 
Full Article 1 minutes read

Procuratura Anticorupție anunță că un fost agent sub acoperire a lăsat fără 13 mii EUR două persoane 

Reprezentanții Procuraturii Anticorupție declară că, astăzi, au reținut pe un termen de 72 de ore un ex-agent sub acoperire. În februarie, persoana vizată, fiind agent sub acoperire, a indus în eroare două persoane. Acesta, sub pretextul că va facilita perfectarea actelor de identitate românești, a dobândit ilegal mijloace financiare în sumă de 8 500 euro și respectiv 5 000 euro, echivalent a 286 632 MDL.

Acțiunea ilegală a avut loc pe teritoriul municipiului Chișinău.

Ulterior, ex-agentul sub acoperire vizat, nu a întreprins careva acțiuni, în scopul perfectării actelor de identitate promise și, respectiv, a refuzat să restituie banii primiți de la cei doi cetățeni.

La moment, procurorii anticorupție efectuează percheziții la domiciliul ex-agentului sub acoperire și automobilul acestuia, investigațiile fiind în curs de desfășurare.

După efectuarea acțiunilor de urmărire penală planificate, procurorii anticorupție urmează să decidă și asupra măsurii procesuale de constrângere ce urmează a fi aplicată asupra ex-agentului sub acoperire vizat.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: