„Procuratura Generală nu va mai fi atât de generoasă cu Vladik”. Reacția lui Reniță după ce Bătrâncea a solicitat ANI-ului și PG să-i verifice declarația de avere
Full Article 2 minutes read

„Procuratura Generală nu va mai fi atât de generoasă cu Vladik”. Reacția lui Reniță după ce Bătrâncea a solicitat ANI-ului și PG să-i verifice declarația de avere

Deputatul Iurie Reniță a venit cu o reacție după ce Vlad Bătrâncea a anunțat că s-a adresat la Autoritatea Națională de Integritate și la Procuratura Generală, pentru că ar fi găsit unele „încălcări” în declarația de avere a lui Reniță. Acesta a salutat demersurile lui Bătrâncea.

x

„Individul Bătrâncea, „с неповторимым русским акцентом” (cu un irepetabil accent rusesc), pune din nou în aplicare cea mai experimentată și verificată armă KGBisto-FSBistă – minciuna și calomnierea, chiar dacă recent a încasat-o la ciocul mic de la Procuratura Generală pentru insinuări similare în adresa mea. Probabil că nu i-a fost suficient și tovarășul kominternist perseverează din nou”, a scris Reniță pe pagina sa de Facebook.

„Chiar salut demersurile acestuia ca să fiu verificat de către ANI și Procuratura Generală vis-a-vis de cifrele pe care le-am prezentat în declarația de avere și interese. Doar că de această dată (sunt sigur) Procuratura Generală nu va mai fi atât de generoasă cu Vladik și îi va arde un șut în partea posterioară”, a mai spus Reniță.

Precizăm că pe 13 august, deputatul socialist, Vlad Bătrâncea a solicitat ANI-ului și Procuraturii Generale să verifice declarația de avere și interese personale a deputatului PPDA, Iurie Reniță.

Despre degradarea totală a junelui kominternist Vladik BătrânceaCea mai alterată conservă rusească din categoria…

Posted by Iurie Reniță on Thursday, 13 August 2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: