Procurorul Victor Furtună – numit în funcția de șef interimar al PCCOCS
Full Article 50 second read

Procurorul Victor Furtună – numit în funcția de șef interimar al PCCOCS

Procurorul anticorupție Victor Furtună a fost numit pe 17 noiembrie, de membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) în funcția de șef adjunct interimar al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), scrie Ziarul de Gardă. 

Procurorul Victor Furtună conduce grupul de urmărire penală în dosarul Stoianoglo.

Furtună deține funcția de procuror anticorupție din aprilie 2019. În 2016, el a fost numit în funcția de procuror în Procuratura municipiului Chișinău. Anterior, Victor Furtună a deținut și funcția de procuror în Procuratura sectorului Buiucani, municipiul Chișinău.

Pe 1 noiembrie, CSP a respins candidatura fostului procuror general interimar Dumitru Robu pentru funcția de șef adjunct interimar al PCCOCS. Atunci, demersul privind exprimarea acordului pentru numirea lui Dumitru Robu a fost înaintat de procurorul general interimar, Ion Munteanu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: