PROIMOBIL.MD ajută bolnavii infectați cu COVID-19 care se află în stare gravă
Full Article 3 minutes read

PROIMOBIL.MD ajută bolnavii infectați cu COVID-19 care se află în stare gravă

Din momentul în care Republica Moldova, dar și întreaga lume, a fost îngenuncheată de virusul Covid-19, Proimobil.md, practic, și-a dublat misiunea.

Compania imobiliară nu doar că își continuă menirea de bază – aceea de a găsi casa perfectă pentru oricine, dar e alături – moral și material – de medicii care, asemeni unor soldați, țin piept valului în creștere de infectări, dar și de bolnavii care se află în stare gravă și care luptă pentru viață. Fiind înzestrați cu un profund spirit civic, angajații Proimobil.md au mers să doneze sânge și plasmă convalescentă vitală pentru pacienții cu forme grave de Covid-19.

PROIMOBIL.MD ajută bolnavii infectați cu COVID-19 care se află în stare gravă

SERGIU MUNTEAN, agent imobiliar PROIMOBIL.MD:

„Lupta cu acest virus invizibil, care a cotropit întreaga lume se dă în comun. E nevoie de unitate și de mobilizare pentru a face munca medicilor mai ușoară și pentru a grăbi însănătoșirea celor infectați. Iată de ce am hotărât, împreună cu mai mulți colegi de serviciu să donăm sânge şi plasmă. Un efort mic din partea noastră, dar o necesitate vitală pentru cei care se prind cu mâinile de viață.”

ALEXANDRU COBÎLTEAN, agent imobiliar PROIMOBIL.MD:

„Suntem oameni, înainte de a fi agenți imobiliari. Așa că e de datoria noastră să ne salvăm unii pe alţii. Durere străină nu există.”

ALEXANDRU REDMOND, agent imobiliar PROIMOBIL.MD:

„Noi interacționăm zilnic cu numeroși oameni. Le oferim consultații, îi ajutăm să-și facă alegerea corectă în privința unei locuințe, dar aici e despre altceva. Aici e despre a-ți dona câteva picături de viață pentru a-l ajuta pe celălalt să respire, să trăiască.”

Dincolo de obligaţiunile profesionale îndeplinite fără cusur faţă de clienţi, unii agenţi imobiliari sunt şi adevăraţi eroi din umbră. Şi asta pentru că mulţi dintre angajaţii companiei donează cu regularitate plasmă şi sânge.

PROIMOBIL.MD ajută bolnavii infectați cu COVID-19 care se află în stare gravă

ROVELIU BUGA, agent imobiliar PROIMOBIL.MD

„Nu fac acest gest pentru prima dată. Obișnuiesc des să donez sânge pentru că știu cât de important este acesta pentru salvarea vieților. Practic, de câteva ori pe an donez. Și o spun nu pentru ca să atrag laude, dar pentru ca să inspir și pe alții să-mi urmeze exemplul.”

De această dată mobilizarea vine ca urmare a apelului lansat de Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui, care împreună cu Publika TV, îi îndeamnă pe oameni să doneze plasmă convalescentă.

IULIA HERŢA, director Marketing PROIMOBIL.MD

„Ne bucurăm că putem să contribuim și noi cumva, oricât de puțin, la ameliorarea stării pacienţilor grav bolnavi de COVID-19. E cazul, mai mult decât oricând, să fim uniţi, să donăm sânge şi plasmă pentru ei. Însănătoșirea lor și revenirea la viață va fi cea mai mare răsplată pentru noi.”

Proimobil te îndeamnă şi pe tine să fii solidar şi să te alături campaniei de donare a plasmei convalescente și de salvare a vieților!

PROIMOBIL.MD ajută bolnavii infectați cu COVID-19 care se află în stare gravă PROIMOBIL.MD ajută bolnavii infectați cu COVID-19 care se află în stare gravă

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: