PROIMOBIL.MD a anunțat câștigătorii călătoriei la Paris
Full Article 1 minutes read

PROIMOBIL.MD a anunțat câștigătorii călătoriei la Paris

Proimobil.md continuă să-și surprindă clienții! De această dată, un cumplu a câștigat o excursie de vis în orașul îndrăgostiților – Paris. Marea extragere a avut loc în cadrul unei emisiuni televizate.

Tombola s-a desfășurat între 23 ianuarie – 8 martie, pentru ca primăvara să se înceapă cu cele mai pozitive emoții! Perioada în care clienții Proimobil.md vor călători în orașul îndrăgostiților, va rămâne la discreția câștigătorilor.

De la plimbările pe Sena, cafenelele presărate pe străduțele cele mai pitorești pe care le-ai văzut vreodată, magazinele cele mai luminoase de pe Champs Elisees, parcurile amenajate la fiecare colț de stradă, monumentele și clădirile de o frumusețe care te lasă fără grai până la bucătăria franțuzească, Parisul este menit să-ți ofere o vacanță de vis.

De 10 ani de când este pe piață Proimobil.md organizează nenumărate surprize pentru clienții săi, cea mai recentă fiind și călătoria în Laponia, acordată unei tinere familii. Compania imobiliară vă îndeamnă să urmăriți pagina lor de facebook și instagram pentru că urmează o serie nouă de premii!

Informații: 078 088 886

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: