Propagandista rusă Margarita Simonian s-a plâns că a primit un colet cu „urme de explozibil”. Înăuntru a găsit o jucărie sexuală
Full Article 50 second read

Propagandista rusă Margarita Simonian s-a plâns că a primit un colet cu „urme de explozibil”. Înăuntru a găsit o jucărie sexuală

Margarita Simonyan, propagandista și șefa televiziunii ruse RT, a declarat pe 19 mai că i-a fost trimis un colet cu „urme de explozibil” pe el. La scurt timp, aceasta a precizat că coletul provine din Hong Kong, iar înăutru se afla o jucărie sexuală.

Într-o postare pe canalul său de Telegram, Simonyan a anunțat că pe numele ei, la locul său de muncă, i-a fost trimis un colet cu urme de explozibil. „Poliția investighează”, a spus aceasta.

Ulterior, tot prin intermediul canalului său de Telegram, șefa RT a precizat că pachetul provine din Hong Kong, iar în interiorul acestuia nu s-a depistat niciun „dispozitiv explozibil”.

„Dar s-a dovedit a fi acesta. Se spune că este un fel de „vibro bullet” pentru aventuri sexuale. După mine, arată ca o cutie de creioane.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: