Putin nu-l va felicita astăzi pe Biden cu ocazia Zilei Independenței SUA. Cum își argumentează Kremlinul decizia?
Full Article 50 second read

Putin nu-l va felicita astăzi pe Biden cu ocazia Zilei Independenței SUA. Cum își argumentează Kremlinul decizia?

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, nu-l va felicita pe 4 iulie,  pe preşedintele american Joe Biden cu ocazia Zilei Independenţei SUA, din cauza acțiunilor „neprietenoase” ale Washingtonului la adresa Moscovei. O declarație în acest sens a fost făcută de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de presa rusă.

„În acest an, felicitările cu greu pot fi considerate un lucru adecvat. Politicile neprietenoase ale Statelor Unite sunt motivul”, a declarat Peskov.

Relațiile dintre Statele Unite și Rusia sunt tot mai reci de când Putin a început așa-zisa operațiune militară specială în Ucraina. Atât SUA cât și UE  au răspuns printr-o serie de sancțiuni economice.

Astăzi, Statele Unite ale Americii sărbătoresc 246 de la declararea independenței. În 4 iulie 1776, Al Doilea Congres Continental al delegațiilor celor Treisprezece Colonii a ratificat Declarația de Independență care a pus bazele fondării republicii americane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: