Răspunsul PAS la invitația PCRM-PSRM de a participa la dezbateri publice
Full Article 2 minutes read

Răspunsul PAS la invitația PCRM-PSRM de a participa la dezbateri publice

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate ar putea da curs invitației membrilor Blocului Comuniștilor-Socialiștilor. Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a PAS a declarat că sunt mai mulți voluntari ai formațiunii care vor să participe la dezbateri.

„Sunt mai mulți voluntari la PAS – inclusiv oameni pe care Dodon i-a dat în judecată pentru că l-au făcut hoț – care vor să meargă la dezbateri cu Dodon si socialiștii. Vom reveni cu detalii mai târziu”, a răspuns Aurica Rusnac-Jardan, purtătoarea de cuvânt a PAS.

Amintim că Blocul PCRM-PSRM a invitat reprezentanții PAS la dezbateri publice. Acestea ar urma să se desfășoare în seara de 7 iulie, la Palatul Republicii, începând cu ora 19:00. Potrivit lui Bătrîncea, subiectele abordate vor ține de domeniile: economie, dezvoltare regională, politici sociale, educație, justiție și combaterea corupției, reglementarea transnistreană, politică externă.

În această dimineață, socialistul Vlad Bătrîncea a anunțat că i-a transmis președintelui interimar al PAS Igor Grosu regulamentul dezbaterilor respective.

***

Amintim că președintele PAS Youth Eugeniu Sinchevici a anunțat la sfîrșitul lunii iunie că a fost dat în judecată de către Igor Dodon. Liderul PSRM a fost deranjat de declarația: „Suntem azi cu tinerii PAS la Penitenciarul nr. 13, locul unde vor ajunge hoții care au sărăcit această țară în ultimii 30 de ani. Unul din ei, Igor Dodon, culiocarul care se finanța de la Plahotniuc în Bahamas, care se odihnea în cele mai luxoase hotele din Maldive și care a trădat interesele patriei.”

Drept replică, Eugen Sinchevici a declarat în cadrul unei conferințe de presă că nu are pentru ce să-și ceară scuze, așa cum este stabilit în cerere.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: