Reacția Kremlinului la protestele de duminică: „Cu huliganii și provocatorii nu poate fi nicio discuție”
Full Article 1 minutes read

Reacția Kremlinului la protestele de duminică: „Cu huliganii și provocatorii nu poate fi nicio discuție”

Reținerile care au avut loc duminică în mai multe orașe din Federația Rusă au fost necesare, întrucât, printre manifestanți, a fost un număr mare de „huligani” și „provocatori”. Este reacția purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, la protestele care s-au desfășurat în ajun față de plasarea în arest a opozantului Alexei Navalnîi.

„Este vorba despre acțiuni ilegale. Evident, poliția întreprinde măsuri împotriva participanților la acțiuni ilegale, de aici și numărul reținerilor. Am văzut cu toții că la aceste acțiuni au participat mulți huligani, provocatori cu un comportament mai mult sau mai puțin agresiv față de oamenii legii – ceea ce este indmisibil. De aceea, evident, poliția întreprinde acțiunile necesare. Cu huliganii și provocatorii nu poate fi nicio discuție. Față de ei trebuie aplicată legea cu cea mai mare strictețe”, a declarat Peskov, citat de Meduza.io.

Amintim că, duminică, în mai multe orașe din Federația Rusă, s-au desfășurat manifestații împotriva arestului lui Navalnîi. În urma acțiunilor, au fost reținuți peste 5000 de oameni, un număr record înregistrat în Rusia în ultimii 10 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: